Loader Logo

Despre Noi

Suntem The StartUp

Am inceput povestea noastra cu un target bine conturat: Vrem sa oferim un serviciu de marketing online complet , pentru ca afacerile sa poata creste.

O singura platforma, o singura companie , o singura parola de tinut minte, o singura factura de platit si un singur numar de telefon de apelat.

Am creat un sistem integrat , gandit de la zero , care sa ofere solutii de dezvolatre WEB si marketing online , mentinand in acelasi timp un nivel ridicat de tratare si intelegere al clientilor.

Social Media

Viziunea din spatele povestii

Modul in care sunt consumate si percepute informatiile de catre oameni, achizitionarea de produse si servicii, luarea deciziei de cumparare si prezentarea experientei mai departe, s-a schimbat radical in ultimii ani.

In era digitala clientul are acces total la informatii , tehnicile de marketing si vanzarile moderne jucand un rol esential.Cu toate acestea multe afaceri inca se bazeaza pe aceleasi tehnici de vanzari si marketing pe care le foloseau si deceniul trecut.

Aceasta nepotrivire intre comportamentul cumparatorului si tacticile companiilor este ceea ce ne-a condus la demararea proiectului The-StartUp.ro .

Urmareste-ne pe:

Ai un proiect in minte?

Ne-ar face mare placere sa ne povestesti
Echipa noastra este gata sa te ajute

Contacteaza-ne!