Loader Logo

Local serach

Local search

Promovarea locala a afacerii


Unul din marile avantaje ale promovarii online, il reprezinta targetarea geografica.
Utilizatorii online sunt din ce in ce mai interesati in gasirea pe google de informatii referitoare la locuri si afaceri din imediata apropiere.Sunt cautate informatii referitoare la specificul afacerii, oferte, ore de functionare sau harta detaliata a locatiei.
SEO targetat local inseamna cresterea prezentei online a unei afaceri locale, in vecinatatea desfasurarii activitatii fizice.Rezumand, serviciul nostru de optimizare SEO-targetat geografic creste vizibilitatea afacerii in apropierea acesteia.In acest mod afacerile locale capata un avantaj major in fata competitorilor, antreprenorii ducandu-si businessul in era digitala, folosind la maxim tehnicile de marketing moderne.

SEO la nivel local a evoluat foarte mult in ultimii ani, timp in care si noi ne-am adaptat constant practicile.
Multe din campaniile noastre SEO sunt focusate local, imbunatatind substantial pozitia in Google pentru cautari care cuprind un anumit oras, zona sau judet.Putem duce campaniile de targetare locala pana la nivelul strazilor sau al unor zone bine cunoscute din oras, aspect ce restrange mult cautarile si creste substantial conversia.
In functie de regiunea targetata si audienata, The StartUp iti poate oferi nivelul de vizibilitate si pozitia in Google de care mica ta afacere are nevoie.

Targetarea geografica este un trend in continua crestere , iar cu dezvoltarea agresiva a pietei telefoanelor inteligente conectate permanent la sistemul GPS, cautarile locale sunt mai importante acum decat au fost vreodata pentru afacerile mici, la nivel local.


SEO - GOOGLE MAPS

O caracateristica imortanta a optimizarii SEO locale o reprezinta Google Places si Google Maps.Prin acestea avem oportunitatea sa promovam separat detaliile si locatia afacerii.Optimizarea pentru aceste optiuni este deosebit de importanta apentru Google, fapt demonstrat si prin nivelul ridicat de incredere atribuit de Google companiilor listate in acest fel. Audienta locala foloseste aplicatii mobile inteligente pentru a gasi firmele din apropiere si odata cu acestea si locatia lor exacta.

Inscrierea in directoare deAFACERI

Inscrierea informatiilor companiei precum:
Nume, adresa, telefon si o mica prezentare in directoare de afaceri relevante este un aspect important pentru Google.
The StartUp ofera un serviciu bine pus la punct de distribuire a informatiilor companiei in cele mai importante directoare de gen.Prin aceste listari afacerea ta va fi mentionata intr-o retea vasta de directoare, crescand substantial interactiunea cu clientii intereasti de nisa din care faci parte.

Urmareste-ne pe:

Ai un proiect in minte?

Ne-ar face mare placere sa ne povestesti
Echipa noastra este gata sa te ajute

Contacteaza-ne!

JQuery Web Solutions TheStartUp Center
PHP Web design TheStartUp Center
Node.js Marketing TheStartUp Center
Wordpress Solutions TheStartUp Center