Loader Logo

Optimizare ON-Site

Optimizare ON-Site. Performanta si design


Nu este un secret faptul ca fara site-uri motoarele de cautare nu si-ar avea rostul.
Ceea ce se stie mai putin este ca fara un cod bine scris si o configurare optima , chiar si cele mai complete site-uri din punct de vedere al informatiei expuse pot sa nu apara in motoarele de cautare.
Muncim mult pentru a ne asigura ca in momentul in care un client vine cu un proeict nou, facem tot ceea ce ne sta in putinta pentru a-l optimiza la cele mai ridicate standarde SEO.
Principalelel trei parti ale SEO sunt: Crawlability, Continutul si Linkurile.Aceste trei parti formeaza baza unei campanii SEO si sunt un MUST atunci cand vine vorba de urcarea in ierarhia Google si catigarea increderii motoarelor de cautare.
O sa ne asiguram ca site-ul tau este Google Friendly din persepctiva codului de programare si a tehnologiilor software folosite.
Cunostintele noastre vizavi de optimizare sunt mereu adaptate si actualizate pentru a tine pasul cu trand-ul de indexare Google.

Ne axam pe urmatoarele:

Crawlability

Vrem sa ne asiguram ca prezentam cele mai bune informatii motoarelor de cautare, adica botii acestora pot ajunge la paginile targetate ale site-lui tau.Aceste pagini includ informatii importante legate de produsele , serviciile si datele companiei, care sunt indispensabile atunci cand vine vorba de comunicarea cu vizitatorii site-lui tau.
Pe de alta parte , unele pagini ale site-lui tau nu dorim sa fie vizitate de boti si indexate.Acestea sunt de obicei pagini suplimentare, care aduc unele optiuni specifice pentru anumiti utilizatori, insa nu au o importanta reala pentru afacerea ta.Acestea sunt doar cateva exemple de pagini care nu dorim sa fie indexate.
Pentru a ne asigura de o interactiune maxima cu motoarele de cautare o sa fim atenti la:

 • Structura informatiei
 • Robots.txt
 • Sitemap.xml
 • Optinui de navigare
 • Cautari ON-site
 • Indexarea

  Odata ce stim ca site-ul tau este indexat vrem sa controlam modul in care sunt indexate paginile si sa rezolvam imediat problemele/erorile care pot sa apara.
  Folosind programe si platforme de ultima generatie , echipa The StartUp o sa stie cat de des iti viziteaza site-ul spiders/botii motoarelor de cautare, ce pagini sunt indexate si ce pagini sau link-uri pot avea probleme.

  Utilizarea site-lui

  La fel de important precum indexarea informatiei de catre botii Google, este si capacitatea vizitatorilor reali de a avea acces la pagini ,de a ale intelege si de a interactiona cu ele.
  In mare parte se pastreaza aceleasi principii ca la indexare, tinandu-se insa cont si de experienta utilizatorului.
  In acest sens, vom face anumite modificari la partea de design, care vor capta atentia vizitatorului la anumite parti importante ale site-lui. In acelasi fel cum ne folsoim de paginile pe care le dorim indexate sau nu , la fel vom aduce in fata utilizatorului partile importante ale site-lui.
  Scopul final al acestor modificari este acela de a indexa si de a promova paginile cu adevarat importante pentru afacere.

  Urmareste-ne pe:

  Ai un proiect in minte?

  Ne-ar face mare placere sa ne povestesti
  Echipa noastra este gata sa te ajute

  Contacteaza-ne!

  JQuery Web Solutions TheStartUp Center
  PHP Web design TheStartUp Center
  Node.js Marketing TheStartUp Center
  Wordpress Solutions TheStartUp Center