Loader Logo

Pay Per Click

Campanii Pay per Click

Pay Per Click sau PPC

Serviciile nostre de Pay Per Click sunt de ultima generatie, gandite sa va asigure toate aspectele campaniei, astfel incat anunturile sa nu ruleze doar eficient , ci si la potentialul maxim

Ce este Pay Per Click? Pay per click este o forma de marketing online, in care persoana care promoveaza plateste doar in momentul in care se face click pe anunturile sale.

Beneficiile PPC

Rapid: Nu-ti place sa astepti? Motoarele de cautare iti pot livra trafic targetat la doar cateva ore de la semnarea contractului cu www.The-StartUp.ro
Cand va bazati pe o indexare SEO, este posibil sa asteptati saptamani sau chiar luni (depinzand de foarte mult aspecte dintre care amintim popularitatea cuvintelor cheie si de calitatea site-lui) pentru a ajunge la un page rank acceptabil si astfel o clasare in primele pagini ale cautarilor.
De ce sa astepti? PPC este o cale rapida nu doar de a castiga vizibilitate in diferite motoare de cautare , insa si de a aparea in primele optiuni ale clientilor pentru sute si chiar mii de expresii prin care esti cautat.

Urmareste-ne pe:

Ai un proiect.

Avem solutia.
Echipa noastra este gata sa te ajute

Contact!

Tutoriales JQuery Web Solutions TheStartUp Center
Tutoriales PHP Web design TheStartUp Center
Tutoriales Node.js Marketing TheStartUp Center
Tutoriales Wordpress Solutions TheStartUp Center