Loader Logo

Promovarea Social Media

Promovare in retelele de socializare


Continut personalizat


Postam continut convingator pentru clientii tai 7 zile pe saptamana , 365 de zile pe an .Chiar si asa postarea zilnica nu este sfarsitul jocului , abia inceputul .Interactionand cu publicul pe retelele sociale este cheia succesului , iar administratorii The StartUp fac acest lucru mai bine decat oricine.Ne dorim public implicat activ si in continua crestere.
Dincolo de raspunsuri la comentarii si intrebari, managerii The StartUp cauta sa inteleaga comunitatea ,sa-i prezinte site-ul tau, afacerea ta ,lucruri care intr-un final vor duce la cresterea conversiei.

Tratarea review-urilor pozitive si negative


Atunci cand un client scrie un review, el isi impartaseste experienta cu intreaga comunitate.La fiecare review trebuie sa se raspunda rapid (atat la cele pozitive , cat si la cele negative, atat la cele personale , cat si profesionale).Noi cunoasteam cele mai bune metode de a raspunde si vom reactiona la raspunsurile negative, astfel incat sa micsoram efectele sau chiar sa le transformam in avantajul nostru.

Implicam activ comunitatea in campaniile noastre


Esti gata sa treci la pasul urmator si sa implici cu adevarat publicul in afacerea ta?
Gandim si implementam campanii creative, bine targetate, cu scopul de a face posibilii clienti sa-ti viziteze site-ul sau magazinul online.
Concursurile si campaniile promotionale sunt o buna metoda de a rasplati fanii si da a-i fideliza.

Suntem disponibili


Peste 80% dintre consumatorii online prefera sa urmareasca companii si branduri pe Facebook, aproape toate brandurile de top din Romania au o pagina activa astazi pe Facebook.
De ce? Disponibilitate. Profilurile social media sunt o fereastra in personalitatea companiei tale, oferind un avantaj major in construirea brand-ului ca o sursa de incredere. Astazi, prezenta on-line a unei afaceri depaseste cu mult granitele site-lui de companie.
Prin canalele social media ajungem la mai multe generatii, retelele de socializare fiind de departe instrumentul de marketing cu cel mai mare impact la public.

Suntem relevanti


Relevanta merge dincolo de continutul site-lui web si intra in lume aici si acum. Alatura-te altor marci de top si companii din intreaga lume, prin mentinerea unei prezente on-line active prin profilurile de social media. Da brand-ului o voce! Interactioneaza cu clientii. Ofera clientilor o sursa de comunicare cu doua sensuri. Social media inseamna si "Customer service" de calitate.
Urmareste-ne pe:

Ai un proiect in minte?

Ne-ar face mare placere sa ne povestesti
Echipa noastra este gata sa te ajute

Contacteaza-ne!

JQuery Web Solutions TheStartUp Center
PHP Web design TheStartUp Center
Node.js Marketing TheStartUp Center
Wordpress Solutions TheStartUp Center