Loader Logo

Publicitate pe Facebook

Publicitate facebook

Cu Facebook Ads, vom lucra pentru a creste audienta Facebook si pentru a creste gradul de implicare al comunitatii vizavi de posturile noastre: mesaje ,fotografii si anumite promotii personalizate.Toate acestea le facem pentru a promova afacerea ta pe Facebook.
Publicitate pe Facebook te ajuta sa-ti dezvolti profilurile Social Media, prin cresterea numarului de aprecieri, actiuni si impresii ale paginii afacerii tale pe Facebook .

Generarea de vanzari online

Campaniile de publicitate platita pe Facebook reprezinta un tool deosebit de important pentru cresterea vanzarilor online si a ratei de conversie.
O sa ne ocupam pentru tine de realizarea campaniilor Facebook care sa atinga obiectivele de publicitate pe care le doresti, o sa optimizam mai multe anunturi care iti vor aduce un numar substantial de vizitatori pe site.
Publicitate pe Facebook te ajuta sa-ti dezvolti profilurile Social Media, prin cresterea numarului de aprecieri, actiuni si impresii ale paginii afacerii tale pe Facebook si retul retelelor de socializare .

Aducem trafic targetat site-lui tau

Avem mare succes in folosirea camapniilor de anunturi platite in retelele de socializare, in special anunturi platite pe Facebook.
Aducem trafic de calitate site-lui tau, selectat dupa zona geografica, varsta, interese, nisa, apartenenta la anumite comunitati, forum-uri etc.Prin promovarea Facebook vei avea un CPC (cost per click) semnificativ mai mic decat cel provenit din campaniile Google Adwords.

Pagina ta o sa fie vazuta de mai multi oamneni

Chiar si cele mai performante pagini Facebook au un reach organic de sub 10%.
Promovarea anunturilor tale te va ajuta sa ajungi la marea majoritate a fanilor si sa cresti vizibilitatea afacerii la un nivel pe care nici nu l-ai visat.
In momentul in care concepem o strategie de marketing bazata pe Social Media , bugetam si costurile cu promovarea pe Facebook.

Publicitatea pe Facebook este la ora actuala una din cele mai ieftine si folosite metode de marketing!

Cu un buget minim si o campanie bine gandita/administrata efectele o sa fie SPECTACULOASE! Apeleaza la un consultant The StartUp pentru a dezvolta subiectul!
Urmareste-ne pe:

Ai un proiect in minte?

Ne-ar face mare placere sa ne povestesti
Echipa noastra este gata sa te ajute

Contacteaza-ne!

JQuery Web Solutions TheStartUp Center
PHP Web design TheStartUp Center
Node.js Marketing TheStartUp Center
Wordpress Solutions TheStartUp Center