Loader Logo

SEO Campaigns

Campanii SEO personalizate:


Campaniile noastre SEO implica o abordare sistematica , creand o prezenta online importanta si de durata .
Fiecare site este diferit si astfel si strategiile abordate trebuie sa se adreseze fiecarei situatii in particular. Echipa SEO de la Softshell/The Start Up va crea o campanie personalizata care sa atinga toate obiectivele site-lui tau.
Sigur, pare usor dar aceste rezultate inseamna ani de teste si erori pana sa ajungem la acest nivel.Suntem increzatori ca putem oferi clientilor nostri rezultate reale , cuantificabile , care sa se incadreze in termenii contractuali.
Daca esti interesat sa lucrezi cu o companie cu experienta in marketingul online, care sa-ti realizeze/implementeze o strategie SEO adecvata cu ajutorul careia sa apari in primele pozitii ale motoarelor de cautare, atunci The StartUp este alegerea corecta.

Ne concentram eforturile in jurul urmatoarelor principii:

  • O abordare etica a SEO

  • O structura adecvata a site-lui care sa incurajeze indexarea in motoarele de cautare

  • Continut relevant, SEO friendly, updatat frecvent

  • O campanie complexa de link-uri relevante

Acestea sunt doar cateva din principalele activitati pe care le-am gasit deosebit de eficiente in indexarea organica.

Daca doresti sa folosesti experienta unui partener important in marketingul online, atunci alegerea de a lucra cu The StartUp devine evidenta.

Codul nostru de ETICA SEO


Exista si o abordare etica atunci cand se incepe o campanie SEO iar modul in care o companie de Marketing online o gestioneaza poate avea efecte pe termen lung in indexarea viitoare a unei platforme.
Tehnicile SEO precum texte ascunse , link-uri platite, texte fara sens sau pagini laterale nu mai sunt tolerate si sunt chiar depunctate de botii Google. Aceste practici de cele mai multe ori vor face ca un site sa fie penalizat de motoarele de cautare si se poate ajunge pana la scoaterea acestuia din indexare pentru anumite perioade de timp.
La Softshell-The Start Up , una din valorile companiei pe langa implicarea totala fata de clientii nostri o reprezinta promovarea "white hat"- metodelor de optimizare etice.Fara a recurge la metode indoielnice, abordarea noastra curata vizavi de SEO ofera clientilor liniste sufleteasca, ceva ce nu este trecut in contract , insa este intiparit in metodele noastre de optimizare.

Urmareste-ne pe:

Ai un proiect in minte?

Ne-ar face mare placere sa ne povestesti
Echipa noastra este gata sa te ajute

Contacteaza-ne!

JQuery Web Solutions TheStartUp Center
PHP Web design TheStartUp Center
Node.js Marketing TheStartUp Center
Wordpress Solutions TheStartUp Center