Loader Logo

Optimizare site-uri pentru mobil&tableta

De ce ai nevoie de unul?

Site-urile optimizate pentru mobil sunt gandite pentru a satisface nevoile utilizatorilor de smartphone si tableta.
Un site mobile friendly iti poate ajuta afacerea sa se conecteze cu potentialii clienti si sa-ti creasca substantial vanzarile , insa o experienta neplacuta cu un site care nu este optimizat si gandit pentru mobil o sa-ti alunge instant vizitatorii/clientii catre concurenta.
Echipa The StartUp Web Solutions va crea o varianta personalizata a platformei tale , cu vizibilitate maxima si navigare usoara dupa orice telefon mobil inteligent.
Noul tau site optimizat pentru mobil si tableta va avea integrate module, precum- "Click to Call" apelare direct din varianta mobila ,"auto sync" , "map and directions" si multe altele , caracteristici care vor creste exponential conversia vizitatorilor in clienti.

Transforma-ti site-ul si pune-ti afacerea in miscare


    Un site performant optimizat pentru mobil si/sau tableta iti poate dubla sau chiar tripla traficul si-ti poate creste vanzarile instant!
    Echipa noastra o sa-ti realizeze un site optimizat pentru mobil si/sau tableta care sa fie compatibil nu doar cu cele mai populare smartphon-uri si sisteme de operare precum iPhone, Android , Blackberry si Windows dar si cu cele mai noi browsere mobile.
Urmareste-ne pe:

Ai un proiect in minte?

Ne-ar face mare placere sa ne povestesti
Echipa noastra este gata sa te ajute

Contacteaza-ne!

JQuery Web Solutions TheStartUp Center
PHP Web design TheStartUp Center
Node.js Marketing TheStartUp Center
Wordpress Solutions TheStartUp Center