Loader Logo

The StartUp Center

Web Solutions

Implicarea StartUp Center


 • Cream si dezvoltam identitatea online a companiei tale

 • Te ajutam sa-ti vinzi produsele/serviciile, ne ocupam de customer service si marketing-ul online

 • Ne implicam in strategia de dezvoltare a afacerii, noi parteneriate si oportunitati de dezvoltare

 • Cu ajutorul www.The-StartUp.ro cele mai bune proiecte capata finantare de la investitori privati
 • .
  Web Solutions

  StartUp Center

  Ajutam antreprenorii romani sa construiasca Startup-uri de succes

  Proiectele selecatate beneficiaza de suportul unor manageri cu experienta, experti in dezvoltare si marketing, experti IT, consilieri juridici, antreprenori de serie si investitori de succes.

  Este important pentru noi ca toate startup-urile selectate sa-si creeze si sa-si mentina propriile idei, sa fie implicate total in misiunea lor

  In mod normal noi nu cautam in mod activ antreprenorii.In schimb, ei ne abordeaza pe noi intr-un stadiu incipient al afacerii.

  Ne implicam in toate etapele dezvoltarii afacerii tale, pornind de la infiinatarea firmei, consiliere juridica, stabilirea planului de afaceri, crearea unei strategii de marketing, crearea platformei online, customer service si multe altele.Vezi serviciile noastre

  Web Solutions

  Procesul de selectie al proiectelor


  The StartUp Center ajuta antreprenorii persoane fizice sau firmele (start-up) sa se dezvolte , sa puna bazele unei companii de succes si sa-si atinga potentialul maxim.

  In mod normal noi nu cautam in mod activ antreprenorii.In schimb, ei ne abordeaza pe noi intr-un stadiu incipient al afacerii.

  Nu exista o taxa de participare, asa ca nu sunt motive pentru ca un StratUp sa nu intre in legatura cu StartUp Center-ul nostru.

  Toti solicitantii trebuie sa trimita o prezentare a proiectului.In aceasta prezentare trebuie atinse o serie de aspecte, precum : fezabilitatea, marketing si finante -si chiar mai important - caracterul antreprenorului (implicarea).

  Nu exista prezentari bune sau rele, nu avem niste criterii rigide, analizam fiecare solicitare, fiecare prezentare, dupa care decidem daca solicitantul va fi acceptat pentru StartUp Center sau nu.

  Evident, avem mai multe solicitari decat locuri disponibile in StartUp Center, deci o concurenta ridicata , insa concurenta aduce idei bune, lucru ce poate doar sa ne bucure.

  Ai o idee excelenta? Expertii nostri te pot ajuta sa o dezvolti sa o faci profitabila! Trimite-ne prezentare ta!Poate sa fie o descriere detaliata, o prezentare PowerPoint sau video.

  "Mai mult decat o compania, echipa The StartUp este formata din oameni. Experienta si ideile noastre sunt unice"

  Urmareste-ne pe:

  Ai un proiect in minte?

  Ne-ar face mare placere sa ne povestesti
  Echipa noastra este gata sa te ajute

  Contacteaza-ne!

  JQuery Web Solutions TheStartUp Center
  PHP Web design TheStartUp Center
  Node.js Marketing TheStartUp Center
  Wordpress Solutions TheStartUp Center